EAG Assuradeuren

EAG Assuradeuren (Eindhovense Assuradeuren Groep) is een volmachtbedrijf dat is gelieerd aan BAE-GROEP, een samenwerkingsverband van en voor assurantieadviseurs op het gebied van verzekeringen, hypotheken en financiële diensten.

Een volmachtbedrijf is een soort van groothandel in verzekeringsproducten. Het voordeel hiervan voor u als consument en/of ondernemer is dat u niet beperkt wordt tot standaard producten die via de reguliere maatschappijen worden aangeboden, maar dat u maatwerkverzekeringen kunt krijgen, die zijn toegespitst op uw persoonlijke gezins- of bedrijfssituatie. Dit omdat EAG Assuradeuren en de hierbij aangesloten assurantieadviseurs u van ‘a-tot-z’ kunnen begeleiden.

Bij EAG Assuradeuren kunt u terecht voor schadeverzekeringen van particulieren en bedrijven, zoals brand-, aansprakelijkheids-, ongevallen-, rechtsbijstands-, reis-, recreatie-, uitvaart-, motorrijtuigenverzekeringen, etc.

Bent u een (toekomstige) relatie, kijk dan via Zoek een adviseur van EAG Assuradeuren naar één van de vele met ons samenwerkende assurantieadviseurs in de buurt van uw woonplaats of bedrijf.

EAG Assuradeuren werkt in volmacht namens de verzekeringsmaatschappijen Allianz Global Assistance, ARAG, ASR, Avéro Achmea, DAS Rechtsbijstand, Delta Lloyd, Europeesche, Goudse, London, Monuta, Nationale-Nederlanden en REAAL.

Allianz Global Assistance ARAG Rechtsbijstand
ASR Verzekeringen DAS
Europeesche De Goudse
Monuta Nationale Nederlanden
Reaal Samenwerking Glasverzekering
Monuta banner

Naast producten van de maatschappijen die een volmacht hebben verstrekt heeft EAG Assuradeuren ook eigen producten en diensten ontwikkeld, zoals:

EAG Assuradeuren is een relatief jong, maar dynamisch bedrijf en is opgericht om het aanbod van BAE-GROEP te completeren. Nieuwe en innovatieve producten kunt u in de toekomst derhalve bij dit bedrijf blijven terugvinden.

Ook actiematig kan EAG Assuradeuren met haar producten een goede aanvulling zijn op het reeds bestaande assortiment in de markt. Zo kunt u nu blijvend profiteren van een korting oplopend tot wel 10 % op het particuliere verzekeringspakket.

Voordelen voor de assurantieadviseur
De mogelijkheden voor assurantieadviseurs die samenwerken met EAG Assuradeuren zijn legio. Zo kunnen kostenvoordelen worden gerealiseerd door de gemeenschappelijke inkoop en administratie. Is het gemak van het hebben van één aanspreekpunt voor diverse verzekeraars een groot voordeel en kan een hoge mate van snelheid en betrouwbaarheid in polisopmaak en schadeafhandeling worden bereikt, doordat dit door EAG Assuradeuren zelf wordt verzorgd. Daarnaast is er een grote mate van flexibiliteit in product en dienstenontwikkeling. Zo is er de mogelijkheid voor het ontwikkelen van gelabelde maatwerkproducten voor assurantieadviseurs, specifieke doelgroepen en/of bedrijven. Een voorbeeld van een specifiek door EAG Assuradeuren ontwikkeld doelgroepproduct is het verzekeringspakket dat is ontwikkeld voor pleeggezinnen. Verder is een mogelijk meer bekend voorbeeld van een doelgroepproduct, de bekende bromfietsactie van BAE-GROEP en BromPolis.nl, die bijvoorbeeld ook door EAG Assuradeuren wordt verwerkt.

Kortom: EAG Assuradeuren is een onderscheidende aanvulling op het bestaande assortiment verzekeringsproducten!

Bent u een assurantieadviseur en heeft u interesse in samenwerking met EAG Assuradeuren, neemt u dan vandaag nog contact met ons op. U kunt dit doen via de Contactpagina van EAG Assuradeuren.

EAG Assuradeuren is aangesloten bij:
De NationaleFranchise Gids